Üdvözöllek!

Üdvözöllek! Ezen a blogon elolvashatod online a teljes Kiss Ádám - Szütyiő c. könyvet. Nincs más dolgod, mint sorban haladnod a bejegyzések olvasásával, mert a blog a könyv elejével kezdődik, majd a végén fejeződik be. Tehát nem muszáj megnyitnod a bejegyzéseket, a következő oldal eléréséhez a "Következő" oldal linkre kell rányomni, és így tovább, amíg el nem olvastad a könyvet! Jó szórakozást!

PARKOLJ, PARASZT!

2011.02.05. 19:24 Brexter

Korrupciógyanús visszaéléseket bizonyító dokumentumokat adott át az illetékes főpolgármester- helyettesnek két volt parkolóőr. Állításuk szerint a főváros saját parkolási cégénél, a Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft.-nél (BÖP) a társaság több vezetőjének tudtával saját zsebre bírságoltak a parkolóőrök - jelentette az RTL Klub Híradója. Eddig a hír! Már meg sem lepődöm! Hogy miért utálom a parkolóőröket, és a cégeket, ahol dolgoznak? Hát ezért... Ritka egy hulladék banda, mondhatom. Nem elég, hogy 300-400 forintra emelték a városban az óránkénti parkolási díjat, de a legszebb, hogy ezek szerint nem is nézik, ki mit dob, mennyiért, a feladat ugyanis büntetni mindenáron. Büntetni, mert a főnök azt mondta, büntetni, mert nekik ebből lesz pénzük, büntetni csak!!! Ha egy mélygarázsba megyek kocsival, ott szintén elkérnek ennyit óránként. Azt még értem! Azt ki kellett ásni, fel kellett húzni, gondolom, nem kevés pénzért. Ha ott akarsz parkolni, fizess. De az utca? Az kié? Az övéké? Azt hittem, a népé! Már az, hogy valaki feljelentő, milyen szép szakma! Nem? Mi szeretnél lenni, kisfiam? Feljelentő! De vegyük szépen sorban, mit kapunk ezért a rengeteg pénzért: - A parkolóórák nem működnek. - Ha igen, csak arra képesek, hogy elnyeljék a pénzed. - A parkolóőr akkor is megbüntet, ha az óra nem működik. - És akkor is, ha működik. - Felfestések alig találhatók a városban, kerékbilincsek annál inkább. - Szolgáltatást nem kapunk, a kocsinkat nem őrzik, kiszállni nem tudunk, csak oldalazva. Hát ezért kell fizetni. Az évi többmilliárdos bevételt, állításuk szerint, elműködik, elfejlesztik, eleszik, elisszák, esetleg elparkolják(!). Meg ugye ott a Ferrarik lízingje, a te pénzedből, meg a te pénzedből, meg az én pénzemből. Az ilyeneknek is bilincs járna, csak nem a kerékre! Eddig a vélemény!

A bejegyzés trackback címe:

https://szutyio.blog.hu/api/trackback/id/tr832640778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása