Üdvözöllek!

Üdvözöllek! Ezen a blogon elolvashatod online a teljes Kiss Ádám - Szütyiő c. könyvet. Nincs más dolgod, mint sorban haladnod a bejegyzések olvasásával, mert a blog a könyv elejével kezdődik, majd a végén fejeződik be. Tehát nem muszáj megnyitnod a bejegyzéseket, a következő oldal eléréséhez a "Következő" oldal linkre kell rányomni, és így tovább, amíg el nem olvastad a könyvet! Jó szórakozást!

TESCO GAZDASÁGOS PILLANGÓHATÁS

2011.02.05. 19:21 Brexter

Élj boldogan! Próbálj meg! Ne csak magadon segíts, másokon is. Megéri! Janó barátomnak van egy elmélete. Egyszerű és nagyszerű. Egy kis apróság, mellyel jobbá teheted a világot. Janó hisz benne, és mióta elmesélte nekem, már én is. A lényeg, hogy megkérdezed a Tesco 46-os kasszájánál az eladó nénit, hogy van ma. Erre ő annyira megörül, hogy vele is törődnek, emberszámba veszik, hogy mikor hazaér, azonnal orális gyönyörökben részesíti villamosvezető férjét, aki ezért másnap nem zárja rád a négyeshatos ajtaját. Azt persze nem tudjuk, hogy ha szar napja volt a villamosvezetőnek, hogyan alakulnak másnap a dolgok a Tescóban. De ez nem is érdekes. Higgyünk benne, hogy az apróságokból áll össze a nagyság. A legkisebb is számít.

A bejegyzés trackback címe:

https://szutyio.blog.hu/api/trackback/id/tr812640766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása